031 430 75 75 | 021 430 75 75 0747 701 600 | 0737 701 600

Vollmax - Magazin online HVAC/R

Ventilatie

Ventilatie

Va oferim o gama variata de tubulatura circulara, flexibila, grile ventilatie, anemostate, panouri ALP, accesorii pentru tubulatura si perdele de aer, dar si valve, servomotoare, atenuatoare de zgomot si difuzoare. Calitatea, performanta si standardele fabricarii sunt esentiale atunci cand vine vorba despre instalarea unui sistem de ventilatie care sa faca fata nevoilor dumneavoastra.

Sistemele de ventilatie mecanica cu tubulatura faciliteaza directionarea aerului catre grile ventilatie si sunt ideale pentru spatiile comerciale sau rezidentiale, datorita posibilitatii de instalare a acestora la o distanta semnificativa de incaperea propriu-zisa, reducand astfel zgomotul produs de ventilatie.

Atunci cand decideti sa adoptati un sistem de ventilatie care sa contribuie la confortul locuintei si al spatiului comercial sau industrial pe care il detineti, sunt important de luat in considerare si grile ventilatie si anemostate, dar si registrele de reglaj, care ajuta la mentinerea unui flux de aer constant si la economisirea energiei.

 

Recomandarile noastre din Ventilatie