031 430 75 75 | 021 430 75 75 0747 701 600 | 0737 701 600

Vollmax - Magazin online HVAC/R

Incalzire

Vollmax Distribution este expertul in sisteme de incalzire potrivite tuturor nevoilor dumneavoastra. Anotimpul rece poate fi foarte placut, atunci cand temperatura din interiorul locuintei dumneavoastra sau a spatiului unde va desfasurati activitatea profesionala asigura confortul termic de care aveti nevoie.

Aerotermele, generatoarele de aer cald, convectoarele electrice, incalzitoarele cu infrarosu si panourile radiante sunt cateva dintre cele mai populare sisteme de incalzire.

Aerotermele sunt cele mai folosite aparaturi de incalzire pe durata sezonului rece, insa pot fi folosite si pentru racirea unei incaperi pe durata verii.

Generatoarele de aer cald pot fi electrice, cu ardere indirecta, pe motorina, pe gaz, cu ardere directa, cu infrarosu, etc.

Convectoarele electrice sunt utilizate foarte frecvent in spatiile casnice si comerciale, datorita eficientei lor si a design-ului placut din punct de vedere vizual. Acestea sunt asemanatoare caloriferelor clasice.

Incalzitoarele cu infrarosu reprezinta o alta optiune de incalzire rapida a unui spatiu, prin tehnologia infrarosu care nu produce zgomot si nu polueaza.

Panourile radiante reprezinta cea mai recenta inovatie in domeniul sistemelor de incalzire. Spre deosebire de alte dispozitive, acestea nu incalzesc aerul dintr-o incapere, ci corpurile existente aici.
 

Recomandarile noastre din Sisteme de incalzire